سنت کیتس

اقامت در سنت کیتس نویس

فدراسیون سنت کیتس و نویس کشوری است با مساحت 261 کیلومتر مربع, متشکل از دو جزیرۀ سنت کیتس (جزیره بزرگتر) و نویس (جزیره کوچکتر) که در دریای کارائیب و جنوب شرقی فلوریدای آمریکا واقع شده است. حکومت اتحادیه سنت کیتس و نویس یک برنامه شهروندی مبتنی بر سرمایه گذاری برای جذب سرمایه گذاران ارائه داد. این سرمایه گذاران با تزریق سرمایه کمک شایان توجهی به اقتصاد این کشور می نمایند. شهروندی از طریق سرمایه گذاری به متقاضیان اجازه می دهد تا بدون نیاز به سکونت در این کشور، پاسپورت این کشور را داشته باشند.

این کشور بصورت دمکراتیک و با سیستم پارلمانی اداره میگردد و دو صنعت تصفیه و تولید شکر و صنعت گردشگری از مهمترین بخشهای اقتصادی این کشور و مهمترین محصول صادراتی آن شکر میباشد. واحد پول سنت کیتس و نویس، دلار کارائیب شرقی نام دارد که وابسته به دلار آمریکاست و از ثبات قابل قبولی در قیاس با ریال برخوردار می باشد .

 

مزایای شهروندی اتحادیه سنت کیتس و نویس:

  • مسافرت بدون ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا مانند کانادا و کشورهای شنگن ...
  • می توان به آسانی یک ویزای ۱۰ ساله برای آمریکا گرفت.
  • بررسی سریع طی ۴ ماه به همراه تمامی وابستگان که سنی کمتر از ۲۵ سال دارند.
  • نیاز به گرفتن اقامت فیزیکی نیست و همچنین نیاز نیست که طی فرایند تقاضا به سنت کیتس و نویس مهاجرت کنید.
  • هیچگونه مصاحبه، تحصیل و آموزش مدیریت نیاز نیست.
  • شهروندی برای زندگی است و ابطال ناشدنی است.
  • هیچگونه درآمد یا مالیات بر سرمایه برای شهروندان وجود ندارد.
  • حساب های بانکی آف شور، سرمایه گذاری ها و شرکت ها فرصت های بی همتایی برای کسب و کار و برنامه ریزی می دهند.
  • سنت کیتس و نویس، شهروند دو جا بودن را می پذیرند و نیازی نیست تا مردم شهروندی فعلی خود را انکار نمایند.
  • داشتن یک شهروندی دوم به فرزندان این امکان را می دهد تا از خدمت برای نظام در کشور خود به نوعی معاف شوند.
  • می توان با سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات، شهروندی گرفت.
  • سرمایه گذاری عالی در بخش املاک و مستغلات – برگشت سرمایه گذاری شما را در حیطه مستغلات تضمین می کند.

این برنامه برای کسانی که خواهان مسافرت آسان به نقاط مختلف دنیا هستند، و همچنین نمی خواهند فرزندان ذکور آنها به خدمت سربازی بروند و یا کسانی که خواهان امنیت، و حفاظت بیشتری برای سرمایه هایشان هستند، بسیار مناسب است.

 

شرایط

برای احراز صلاحیت تحت برنامه شهروندی به واسطه سرمایه گذاری، متقاضی بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

  • متقاضی اصلی بایستی حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد؛
  • متقاضی بایستی سرمایه گذاری به موقع در سنت کیتس و نویس به یکی از دو طریق زیر داشته باشد:
  •     سرمایه گذار ی در املاک و مستغلاتی که مورد تایید دولت باشد .
  •      کمک به بنیاد گسترش صنایع شکر 
  • برای احراز صلاحیت به عنوان یک وابسته (خویشاوند)، فرزندان بایستی کمتر از ۲۵ سال سن داشته باشند (اگر ۱۸ تا ۲۵ سال سن دارند، بایستی بتوانند اثبات کنند که می خواهند تحصیلات تمام وقت داشته باشند و اینکه وابسته به والدینشان هستند)؛
  • متقاضیان باید از نظر پیشینه کاملا بررسی شوند؛
  • متقاضیان بایستی معاینه پزشکی را بگذرانند؛
  • متقاضیان بایستی از طریق نمایندگی های رسمی اقدام کنند.

 

سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

ملکی که شما می خرید بایستی حداقل ۳۵۰ هزار دلار آمریکا در یکی از نواحی توسعه یافته که قبلا تایید شده است قیمت داشته باشد.
ثبت ملک، هزینه های به جریان انداختن و مالیات ها بایستی علاوه بر هزینه ملک، پرداخت شود.
به ازای هر متقاضی که در موقع درخواست نامش آورده شده است بایستی مبالغ زیر را پرداخت:

۳۵ هزار دلار آمریکا – متقاضی اصلی؛
۱۵ هزار دلار آمریکا – همسر؛
۱۵ هزار دلار آمریکا برای افراد خانواده با سن کمتر از ۱۸ سال؛
۳۵ هزار دلار آمریکا برای افراد خانواده با سن بزرگتر از ۱۸ سال؛
۳۵۰۰ دلار آمریکا – حق الزحمه.

 

کمک به بنیاد گسترش صنایع شکر (SIDF)

افرادی که سرمایه قابل توجهی دارند همچنین می توانند کمک اقتصادی به این سازمان نمایند که جزئیات آن به شرح زیر است:

۲۰۰ هزار دلار آمریکا – برای متقاضی اصلی.
۲۵۰ هزار دلار آمریکا – خانواده تا حداکثر ۳ نفر وابسته (همسر + ۲ فرزند زیر ۱۸ سال).
۳۰۰ هزار دلار آمریکا – خانواده تا حداکثر ۵ نفر وابسته (همسر + ۴ فرزند زیر ۱۸ سال).
۴۰۰ هزار دلار آمریکا – خانواده با ۶ نفر یا بیشتر از ۶ وابسته.
۳۵ هزار دلار آمریکا – به ازای هر فرزند بین ۱۸ تا ۲۵ سال.