اقامت از طریق کار و نیروی متخصص

اقامت از طریق کار و نیروی متخصص

متقاضیان نیروی متخصص کانادا باید یکی از شرایط ذیل را دارا باشند:

*حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال اخیر

*درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

*تکمیل دوره دکترا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا

-معیار ارزیابی متقاضیان مهاجرت بر اساس موارد ذیل است

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵

سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸

سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵

سن : حداکثر امتیاز ۱۲

درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰

قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

دسته متخصصین Skilled Worker Class:

نیروی متخصص کانادا ، این گروه (کارکنان ماهر) براساس تجربه کاری، سابقه کار در کانادا، سابقه تحصیل در کانادا و امثال آن انتخاب می شوند.

بیشتر افراد تحصیل کرده و متخصص از این روش برای مهاجرت استفاده می کنند. نیروهای متخصص و کارگران ماهر افرادی هستند که برای اقامت دائم براساس میزان توانایی خود در استقرار موفق از نظر اقتصادی در کانادا انتخاب می شوند.

این افراد برای اقامت دائم براساس تحصیلات، تجربه کاری، دانش انگلیسی /فرانسه و سایر اصولی که برای مفید بودنشان را در بنیان اقتصادی کانادا نشان میدهد، انتخاب می شوند. 

 

شما یا می توانید درخواست خود را تحت برنامۀ فدرال یا یکی از برنامه های استانی ارائه دهید. چندین گزینه برای ارائه درخواستتان به عنوان یک کارمند ماهر وجود دارد که در زیر آمده است: 

•نیروهای متخصص و کارگران ماهر فدرال: برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در هر یک از استانها یا مناطق به غیر از کبک دارند. 

•نیروهای متخصص و کارگران ماهر کبک: برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در استان  کبک دارند. 

•برنامه های استانی نیروهای متخصص و کارگران ماهر (PNP): برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در یک استان خاص دارند.

بیشتر استانهای کانادا دارای توافقی با دولت کانادا هستند که به آنها اجازه میدهد که علاقمندان به اقامت در استان را انتخاب کند. 

 

مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار: مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل مهارتی

نظیر جوشکاری، تعمیرات، لوله کشی، کاشی کاری، آشپزی، کشاورزی و … می توانند از طریق این روش در کمتر از یک سال و با دانش ابتدایی زبان، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند.