اقامت ا زطریق کار آفرینی

اقامت دائم از طریق کار آفرینی

یکی از راه های گرفتن اقامت کانادا روش سرمایه گذاری و کار آفرینی است . این هدف جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است.

اگر شما نتوانسته‌اید تا کنون از راه‌های دیگر به خاطر سن بالای ۳۵ سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس ۷به بالا و... به کانادا مهاجرت کنید، می‌توانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی که در زیر بیان شده است، ویزای اقامت دائم که به پاسپورت کانادایی می‌رسد، دست پیدا کنید.

سوالی که بسیاری از هموطنان از ما پرسیده‌اند، اینست که کدام کشور ارزان‌ترین و سریع‌ترین راه مهاجرت را دارد، چون معمولا با بسیاری از وکلا صحبت نموده‌اند و با حجم انبوهی از اطلاعات مواجه شده‌اند که تصمیم گیری را برایشان سخت نموده است، ما در زیر دلایل مهاجرت به کانادا را برای این دسته از سرمایه گذاران بیان می‌کنیم:

الف- کانادا در حال حاضر ارزان‌ترین روش مهاجرتی را از طریق استانی دارا است ، اگر مقایسه کنیم، می‌بینیم که: در حال حاضر مهاجرت سرمایه گذاری استرالیا حدود ۸۰۰ هزار دلار، آمریکا بین ۵۰۰ تا یک میلیون دلار (که با احتساب پرداخت حقوق ۷کارمند طی ۵ سال این رقم به دوبرابر می‌رسد) و ویزای اتحادیه اروپا (مجارستان و بلغارستان و..) در حدود ۱۲۵هزار یورو می‌باشد. کانادا با سپرده گذاری ۱۰۰هزار دلاری (برمبنای دلارکانادا) روشی سودمند خواهد بود.
ب- شما و خانواده‌تان در کانادا از بیمه خدمات درمانی رایگان تا آخر عمر برخوردار خواهید بود. البته اگر مشغول به کار شوید، می‌توانید بیمه درمان کامل دندان را داشته باشید.
ج- تمام فرزندانتان از تحصیل رایگان برخوردار خواهند بود. بسیاری از دانشگاه‌ها به شما بورس و وام (اگر مقیم باشید و نه دانشجوی بین المللی International Student) تعلق می‌گیرد. در حال حاضر مثلا تحصیل در رشته فیزیک در دانشگاه کونکوردیا در شهر مونترال برای یک فرد مقیم رایگان و ماهیانه ۵۷۰ دلار کمک تحصیلی به فرد داده می‌شود.
ه- تعداد زیادی از ایرانیان در شهرهای تورنتو، ونکوور، مونترال، ساسکاچوان، کلگری و نیوبرانزویک زندگی می‌کنند.

شرایط مهاجرت: 

حال برای بررسی نحوه مهاجرت باید نکاتی را بدانید :

اولین نکته انتخاب وکیلی است که بتوان به آن اعتماد کرد و طی عقد قرارداد کار را شروع کرد.

شرکت مهاجرتی ویزا پدیا مشاور رسمی کانادا می‌باشد و قرارداد شما با جزئیات پرداخت، تعهدات طرفین و الزامات با یک شرکت ثبت شده در ایران و همچنین ثبت شده در مونترال کانادا خواهد بود. همچنین شما می‌توانید که با موکلین قبلی ما که از طریق شرکت ما قبولی کانادا را دریافت کرده‌اند، صحبت کنید.

دومین نکته انتخاب بهترین روش مهاجرت به کانادا است که  توسط ما با بررسی دقیق شرایط شما، طی جلسه مشاوره حضوری تعیین میشود .

سومین نکته داشتن پرونده‌ای کامل و طبق آخرین قوانین کانادا است. که لازمه آن شرایطی است که ما در شرکت خود برای شما مهیا می‌کنیم:

 

  • ارائه خدمات در زمینه ترجمه مدارک شما و تایید دادگستری
  • ارائه کار‌شناس رسمی دادگستری برای ارزیابی املاک شما
  • ارائه خدمات حسابرسی توسط حسابدار خبره
  • ارائه خدمات توسط مدیر بخش Process به هریک از موکلین در کلیه مراحل
  • ارائه مشاوره در تهیه مدارک مورد نیاز

انواع برنامه های کارآفرینی کانادا 

کار افرینی فدرال 

هدف از برنامه کار آفرینی (Entrepreneur) جذب افراد با سابقه در زمينۀ تجارت و بیزینس به منظور ایجاد شغل و فرصت های شغلی در کانادا و توسعه اقتصاد این کشور می باشد.

یک کارآفرین واجد شرایط می تواند از طریق برنامه فدرال ( متقاضیان اقامت در کانادا به غیر از کبک ) اقامت دائم کانادا را کسب کند. در این برنامه متقاضی باید بيزينسی را در کانادا خريداری و یا تاسيس کرده که بیش ۳۳/۳۳ % سهام آن را دارا بوده و همچنين بايد نقش فعال در اداره کردن آن بيزينس داشته باشد. این بیزینس باید حداقل یک کارمند تمام وقت که دارای شهروندی کانادا می باشد را در استخدام خود در آورد.

کار آفرینی کبک 

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی کبک متعهد به انجام موارد ذیل برای مدت ۱ سال پس از ورود می‌باشند:
 

  • انجام سرمایه گذاری به میزان حداقل ۱۰۰ هزار دلار کانادا به منظور ایجاد و یا خرید یک بیزینس در کبک که سهم متقاضی به تنهایی و یا به همراه همسر ۲۵ درصد باشد.
  • استخدام حداقل یک نفر از استان کبک
  • مشارکت در مدیریت روزانه بیزینس

مزیت‌های روش کارآفرینی کبک:

  • عدم نیاز به مهارت و یا مدارک رسمی زبان انگلیسی و یا فرانسه
  • عدم الزام به داشتن مدارک دانشگاهی
  • مدت زمان سریع‌تر این روش به نسبت روش کار آفرینی فدرال
  • در جدول ذیل خلاصه شرایط مورد نیاز جهت اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی کبک آورده شده است.


شرایط لازم  برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی کبک:

  • حداقل ارزش اموال و دارائی‌ها معادل ۳۰۰ هزار دلار کانادا (لزومی به انتقال این میزان پول به کانادا نمی‌باشد)
  • سابقه کاری داشتن ۲ سال سابقه مدیریتی و یا داشتن یک بیزینس با داشتن حداقل ۲۵ درصد از سهام آن

کار آفرینی استانی 

بریتیش کلمبیا :

دولت استان بریتیش کلمبیا در برنامهٔ استانی خود برای جذب صاحبان تجربه تجاری و نیز صاحبان سرمایه به این استان سه برنامه دارد:
۱. گروه مهارت های کسب و کار ‌ Business Skills Category
۲. گروه کسب و کار منطقه ای Regional Business Category
۳. گروه پروژه های استراتژیک Strategic Projects Category
ضوابط اصلی برای هرسه دسته :
هدف اصلی از بزینس، کسب سود از درآمد فعال از عرضه محصولات / خدمات است؛
پایداری وموفقیت کسب و کار تجاری باید محتمل باشد؛
کسب و کار باید به سود اقتصادی بریتیش کلمبیا در یکی از موارد زیر باشد :
• افزایش صادرات کالا / خدمات؛
• افزایش ارزش افزوده تولید، پردازش، و یا فعالیت منابع اولیه؛
• افزایش گردشگری بریتیش کلمبیا؛
• افزایش تحقیق و توسعه و تجاری سازی فن آوری؛
• ایجاد روش های نوآورانه برای کسب و کارهای سنتی؛
• ارائه خدماتی برای بازار محروم منطقه ای؛
• انتقال مهارت، فن آوری، و دانش به بریتیش کلمبیا .

برای اقامت گرفتن در کلمبیا  : 

  • حداقل دارایی 600 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 200 هزار دلار
  • 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار یا سابقه مدیریت
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی لازم نیست
  • بازدید مقدماتی از این استان اجباری نیست هرچند امتیاز دارد
  • آشنایی مقدماتی با زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است

منیتوبا 

استان منیتوبا برنامه های زیادی برای جذب کردن مهاجرین به این استان اعلام کرده است که مهمترین آنها موارد زیر را در بر میگیرد :
- حمایت خانوادگی Family Support: برای افرادی که در رده سنی ۲۱ تا ۴۹ سال هستند، حداقل یک سال تحصیلات عالیه و دو سال سابقه کار تمام وقت دارند، دانش کافی از زبان انگلیسی و فرانسه دارند و نیز بستگان نزدیک شامل فرزند، پدر، پدربزرگ، مادر، مادر بزرگ، برادر، خواهر، عمه، خاله، دایی، خواهر زاده، برادر زاده، عموزاده، خاله زاده و عمه زاده در استان منیتوبای کانادا دارند و این بستگان برای کمک به آنها تعهد می کنند.
- سابقه کار در استان Employer Direct: برای افرادی که حداقل ۶ ماه سابقه کار در استان منیتوبا دارند
- سابقه تحصیل در استان International Students: برای افرادی که یک مدرک دانشگاهی در منیتوبا گرفته اند
- برنامه عمومی نیروی متخصص General Stream: برای نیروهای متخصصی که به نوعی به منیتوبا وابستگی دارند ولی شرایط اقدام از طریق یکی از برنامه های بالا را ندارند مانند دانشجویی که سابقه تحصیل در منیتوبا دارد ولی هنوز مدرک نگرفته است.
- مهاجرت تجاری Business Immigration: که شامل دو برنامه است
۱- برنامه سرمایه گذاری تجاری Provincial Nominee Program for Business:
۲- برنامه سرمایه گذاری تجاری کشاورزان جوان Young Farmers Nominee Program:

برای اقامت گرفتن در منیتوبا :

  • حداقل دارایی 350 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار
  • 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار یا سابقه مدیریت
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی 100 هزار دلار است
  • بازدید مقدماتی از استان توصیه میشود و امتیاز دارد
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است و برای کسب امتیاز زبان مدرک زبان نیز بایستی ارائه شود

آلبرتا 

این استان برنامه های زیادی را برای جذب کردن مهاجر به آلبرتا دارد که مهمترین آنها به شرح زیر می باشند: 
مهاجرت نیروی کار: 
الف ) مهاجرت نیروی متخصص
شرایط:
داشتن پیشنهاد کار تمام وفت و دائم (برای مدت زمان محدود نباشد) از کارفرمای مستقر در آلبرتا
داشتن تجربه کار،تحصیلات و کیفیت کافی مرتبط با شغل پیشنهادی 
ب ) مهاجرت نیروهای نیمه متخصص 
*کارگران صنایع غذائی وآشامیدنی
* کارگران صنعت هتلداری شامل :
۱- گارسون ها و خدمتکاران هتل
۲- کارمندان پذیرش هتل
*کارگران صنایع تولیدی
*کارگران صنعت حمل و نقل و کامیونداری
شرایط:
داشتن پیشنهاد کار
داشتن تجربه کار، (مرتبط با شغل پیشنهادی)

برای اقامت گرفتن در آلبرتا :

  • حداقل دارایی 500 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 500 هزار دلار
  • سابقه کار مدیریت کشاورزی و امور مربوط به کشت و صنعت لازم است
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی لازم نیست
  • بازدید مقدماتی از این استان اجباری نیست

نیوبرانزویک

اداره مهاجرت استان نیو برانزویک در سه گروه مهاجر جذب میکند : 
الف - مهاجرین تجاری
Business Applicants

برای پذیرفته شدن در این برنامه لازم است که متقاضی ۵۰ امتیاز از مجموع ۹۳ امتیاز را در پنج زمینه سن، زبان، تحصیلات، توانایی انطباق و تجربه بیزنس به شرح زیر بدست آورد.
ب – نیروی متخصص با حمایت کارفرما
Skilled Worker with Employer Support
در این گروه افراد تحصیل کرده و یا صاحبان مهارتهای فنی که بتوانند پاسخی به نیاز بازار کار این استان باشند را شامل می شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرما اقدام به درخواست مهاجرت نمایند.

ج - نیروی متخصص با حمایت خانواده
Skilled Woker with Family Support
برای افرادی که بستگان نزدیک در این استان دارند
 

برای اقامات در نیوبرانزویک

  • حداقل دارایی 300 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 125 هزار دلار
  • 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار یا سابقه مدیریت
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی 75 هزار دلار است
  • بازدید مقدماتی لازم است
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است

پرنس ادوار 

اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد در هفت گروه زیر مهاجر جذب میکند :
الف – نیروی متخصص
Skilled Worker Stream
در این گروه افراد تحصیل کرده و یا صاحبان مهارتهای فنی که بتوانند پاسخی به نیاز بازار کار این جزیره باشند را شامل می شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای پرنس ادواردی اقدام به درخواست مهاجرت نمایند. 
ب- صاحبان مهارتهای مورد نیاز
Critical Worker Stream
در این گروه هدف جذب صاحبان مهارتهایی است که بازار کار این جزیره در آن حرفه ها با کمبود نیروی کار مواجه است.
ج- دانش آموختگان خارجی
International Graduate Stream
در این گروه دانش آموختگان دانشگاههای کانادا که به تازگی تحصیل خود را تمام کرده اند هدف هستند.
د- خویشاوندی
Family Connection Stream
در این گروه افرادی که در این استان خویشاوند نزدیک دارند می توانند اقدام کنند.
ه- مجوز کار
Work Permit Stream
این روش شباهت بسیاری با روش تجاری دارد جز اینکه فرد بعد از قبولی در مصاحبه این استان ویزای موقت کار دریافت می کند و به این استان می رود و بعد برای مراحل بعدی و دریافت اقامت اقدام می کند.

برای اقامت در پرنس ادوار :

  • حداقل دارایی 600 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار
  • 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار یا سابقه مدیریت
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی 200 هزار دلار است
  • بازدید مقدماتی از استان لازم است
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است

نوا اسکوشیا 

برنامهٔ دولت این استان برای جذب سرمایه گذار اختصاص دارد به کسانی‌ که سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه را دارند یا در این زمینه تجربهٔ کاری مرتبط دارند. 
شرایط لازم برای اقدام: 
۱- داشتن ۳ سال سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه و یا داشتن تجربهٔ کاری مرتبط در۵سال گذشته ؛ 
۲- داشتن حداقل ۱۵۰.۰۰۰ دلار دارائی خالص پس از کسر تمام هزینه‌های مربوط به سفر به استان برای تحقیقات،مهاجرت ، استقرار و آغاز زندگی‌ برای خود و همراهان پیش از خرید مزرعه؛ 
۳- ارأیه بیزینس پلان با موضوع تولید محصولات غذائی (برای اطلاعات بیشتر در مورد محتوای بیزینس پلان به جزوه راهنمای تدوین بیزینس پلان در ضمائم نگاه کنید)؛ 
۴- متقاضی بخواهد که حداقل ۱۰۰.۰۰۰ دلار کانادا، از طریق خرید مزرعه، یا بیزینس فعال دیگر و یا مشارکت در بیزینس‌های دیگر(مثلا خرید زمین یا ماشین آلات ، سرمایه گذاری در سرمایه در گردش یک بیزینس) در این استان سرمایه گذاری نماید.در صورت شراکت متقاضی باید حداقل ادارهٔ یک سوم آن بیزینس را شخصاً به عهده بگیرد؛ 
۵- برای انجام تحقیقات یک سفر حداقل ۵ روزه همانند آنچه در استان‌های دیگر گفتیم انجام دهد؛ 
۶- برای اثبات مهارتهای زبانی خود (انگلیسی‌ یا فرانسه) مدرکی‌ در سطح حداقل متوسط ارائه دهد؛ 
۷- سنّ متقاضی بین ۲۱ تا ۵۵ سال باشد؛ 
۸- حداقل تحصیلات متوسطه (۱۲ سال) را یا یک دورهٔ فنی‌ حرفه‌یی‌ از موسسات معتبر تمام کرده باشد؛ 
۹- اگر فعالیت در بیزینس مورد نظر متقاضی مستلزم کسب مجوز یا مدرک خاصی‌ در این استان هست، باید قبل آاز اقدام با آن انجمن، نظام صنفی، یا اتحادیه، (در سطح استانی یا کشوری) مکاتبه نموده، و آن مرجع تائید کند که متقاضی شرایط لازم برای دریافت آن مجوز یا مدرک را دارد. برای 
۱۰- متقاضی یا همسرش مهارتی داشته باشند که در کنار کار کشاورزی بتوانند در این استان کسب در آمد نمایند؛

برای اقامت در نوا اسکوشیا :

  • حداقل دارایی 600 هزار دلار
  • حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار
  • 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار یا سابقه مدیریت
  • داشتن طرح اقتصادی قابل توجیه
  • سپرده مالی 750 هزار دلار است
  • بازدید مقدماتی از استان لازم است
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است