[email protected] 22651462 09121259931 0016046571377

اخبار و رویدادها

 استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه مهاجرتی از طریق کار آفرینی  را اعلام نمود.

استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه مهاجرتی از طریق کار آفرینی را اعلام نمود.

 

استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه های جدید مهاجرتی را اعلام نمود.

که تحت عنوان کار آفرینی متقاضیان واجد الشرایط ی را از ابتدا ی سال  2019 پذیرش میکند و همانطور که اشاره شد هدف از این کار کمک به رشد جمعیت در مناطق کم جمعیت  و ایجاد کسب و کار میباشد.

شرایط مورد نیاز :

- متقاضی می‌بایستی دارای تحصیلات بالاتر از دیپلم (دانشگاهی و یا کالج) داشته باشد و یا در طول سه سال از پنج سال گذشته، مالکیت ۱۰۰ درصد کسب‌وکار خود را به عهده داشته باشد.

-- حداقل مالکیت کسب‌وکاری که در کانادا تأسیس می‌نماید، می‌بایستی ۵۱ درصد باشد.

--متقاضی می‌بایستی سرمایه‌گذاری‌ای معادل ۱۰۰ هزار دلار کانادا انجام دهد.

--متقاضی می‌بایستی سرمایه‌ای معادل ۳۰۰ هزار دلار کانادا  به دولت کانادا نشان دهد.

--متقاضی بایستی مدرک زبان انگلیسی با نمره ای معادل سی ال بی 4  را ارائه دهد .

--متقاضی می‌بایستی از منطقه‌ای که قصد سرمایه‌گذاری دارد، پیش از اقدام بازدید به عمل آورد و یک تائیدیه و معرفی‌نامه کتبی از دولت استان بریتیش کلمبیا دریافت نماید.

-- سرمایه‌گذاری متقاضی می‌بایستی در منطقه‌ای که کمتر از ۷۵ هزار نفر جمعیت داشته و همچنین با نزدیک‌ترین منطقه شهری با جمعیت بالای ۷۵ هزار نفر، ۳۰ کیلومتر فاصله داشته باشد.

-- متقاضی ملزم هست که پس از ورود با ویزای کار، در طول مدت‌زمان حداکثر ۱۲ ماه، سرمایه‌گذاری خود را انجام دهد.

-- متقاضی ملزم به ایجاد شغل جهت حداقل یک نفر مقیم دائم و یا شهروند کانادا می باشد.

--متقاضی می‌بایستی دارای سابقه کار به‌عنوان مالک یک کسب‌وکار به مدت سه سال و یا مدیر یک کسب‌وکار به مدت ۴ سال و یا تلفیقی از بیشتر از یک سال مالکیت و بیشتر از دوساله مدیریت یک کسب‌وکار را در طول ۵ سال گذشته داشته باشد.

--متقاضیمی‌بایستی در طول دوره‌ای که با ویزای کار و جهت راه‌اندازی کسب‌وکار تعریف‌شده خود در کانادا حضور دارد، در همان منطقه‌ای که معرفی‌نامه دریافت نموده است، سکونت داشته باشد.

-- حضور مداوم متقاضی در محل کسب‌وکار خود الزامی بوده و به‌نحوی‌که می‌بایستی حداقل ۷۵ درصد از طول مدت‌زمان برنامه در کانادا ساکن باشد.

به متقاضیان در ابتدا ویزای کار موقت داده می‌شود.

آیا میخواهید به کشور کانادا مهاجرت کنید ما به شما  دفتر مهاجرتی آقای امیر ثقفی را پیشنهاد میکنیم .

می توانید جهت مشاوره با شمارهای ذیل تماس بگیرید:

شرکت ویزا پدیا

تلفن: 22651462-09120709417

تاریخ نشر خبر: ۱۱ آذر، ۱۳۹۷