info@visapedia.com 22651462- 85314631-09121259931 - 0016046571377

اخبار و رویدادها

 استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه مهاجرتی از طریق کار آفرینی  را اعلام نمود.

استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه مهاجرتی از طریق کار آفرینی را اعلام نمود.

 

استا ن بریتیش کلمبیا برای رشد جمعیت بعضی از مناطق خود برنامه های جدید مهاجرتی را اعلام نمود.

که تحت عنوان کار آفرینی متقاضیان واجد الشرایط ی را از ابتدا ی سال  2019 پذیرش میکند و همانطور که اشاره شد هدف از این کار کمک به رشد جمعیت در مناطق کم جمعیت  و ایجاد کسب و کار میباشد.

شرایط مورد نیاز :

- متقاضی می‌بایستی دارای تحصیلات بالاتر از دیپلم (دانشگاهی و یا کالج) داشته باشد و یا در طول سه سال از پنج سال گذشته، مالکیت ۱۰۰ درصد کسب‌وکار خود را به عهده داشته باشد.

-- حداقل مالکیت کسب‌وکاری که در کانادا تأسیس می‌نماید، می‌بایستی ۵۱ درصد باشد.

--متقاضی می‌بایستی سرمایه‌گذاری‌ای معادل ۱۰۰ هزار دلار کانادا انجام دهد.

--متقاضی می‌بایستی سرمایه‌ای معادل ۳۰۰ هزار دلار کانادا  به دولت کانادا نشان دهد.

--متقاضی بایستی مدرک زبان انگلیسی با نمره ای معادل سی ال بی 4  را ارائه دهد .

--متقاضی می‌بایستی از منطقه‌ای که قصد سرمایه‌گذاری دارد، پیش از اقدام بازدید به عمل آورد و یک تائیدیه و معرفی‌نامه کتبی از دولت استان بریتیش کلمبیا دریافت نماید.

-- سرمایه‌گذاری متقاضی می‌بایستی در منطقه‌ای که کمتر از ۷۵ هزار نفر جمعیت داشته و همچنین با نزدیک‌ترین منطقه شهری با جمعیت بالای ۷۵ هزار نفر، ۳۰ کیلومتر فاصله داشته باشد.

-- متقاضی ملزم هست که پس از ورود با ویزای کار، در طول مدت‌زمان حداکثر ۱۲ ماه، سرمایه‌گذاری خود را انجام دهد.

-- متقاضی ملزم به ایجاد شغل جهت حداقل یک نفر مقیم دائم و یا شهروند کانادا می باشد.

--متقاضی می‌بایستی دارای سابقه کار به‌عنوان مالک یک کسب‌وکار به مدت سه سال و یا مدیر یک کسب‌وکار به مدت ۴ سال و یا تلفیقی از بیشتر از یک سال مالکیت و بیشتر از دوساله مدیریت یک کسب‌وکار را در طول ۵ سال گذشته داشته باشد.

--متقاضیمی‌بایستی در طول دوره‌ای که با ویزای کار و جهت راه‌اندازی کسب‌وکار تعریف‌شده خود در کانادا حضور دارد، در همان منطقه‌ای که معرفی‌نامه دریافت نموده است، سکونت داشته باشد.

-- حضور مداوم متقاضی در محل کسب‌وکار خود الزامی بوده و به‌نحوی‌که می‌بایستی حداقل ۷۵ درصد از طول مدت‌زمان برنامه در کانادا ساکن باشد.

به متقاضیان در ابتدا ویزای کار موقت داده می‌شود

تاریخ نشر خبر: ۱۱ آذر، ۱۳۹۷